Locanta muzicală “LA PALICARUL VESELIM” s-a întors

Păi, ce, numai pantera roz să se întoarcă?

Da, începând cu 10 august 2015 s-a întoars locanta, așa cum a fost la începuturi. Adică, pe lângă meniurile muzicale, mai o salată de cuvinte, mai o imagine frumoasă, fie ea poză sau pictură. Și, tot ca la începuturi, vor fi mai puține titluri de melodii/albume, mai puține nume de interpreți. În fond, nu este decât o biată locantă muzicală, nicidecum … academie muzicală! Aici, tot omul intră să servească ceva ca să se simtă bine, nu ca să se culturalizeze … muzical.

Odată cu revenirea locantei, dispar saloanele specializate pe genuri muzicale. Toate genurile își vor găsi locul aici, atunci când și-l vor găsi, și dacă și-l vor găsi. Oricum, având în vedere cunoștințele muzicale ale celor care prepară meniurile oferite în această locantă, vor exista numai trei categorii de „preparate” și anume: clasice, populare și … „d-alelalte”, cu mențiunea că la cele populare vor intra și romanțele și muzica etno, iar la „d-alelalte” vor intra toate celelalte care nu sunt nici clasice, nici populare.

Nu facem promisiuni, dar, în măsura în care vom putea, vom ține cont de eventuale preferințe muzicale ale vizitatorilor. Așa că, dați cu preferințe, dar dați la vedere! Adică, acolo unde se comentează.

Noutățile vor apare … atunci când vor apare, fără reguli și frecvență de apariție prestabilite. Singura modalitate de a fi la curent cu noutățile este … deschiderea ușii locantei. Sau, măcar, aruncarea unui ochi pe fereastră sau … pe gaura cheii. Desigur, rezervarea asigură aflarea tuturor noutăților, imediat ce apar. Cei doi pași prin care se pot face rezervări sunt descriși amănunțit pe pagina intitulată chiar așa- „Rezervări” de la intrarea în locantă.

O ultimă precizare-fiecare meniu muzical este disponibil în locantă vreme de un an calendaristic. Desigur, an pămîntean! Așa că, grăbiți-vă!

 

Reclame